PERIJA PLUS MARKLYTTERHigh Sense Solutions spesialiserer seg på design og produksjon av innovative og smarte produkter for å oppdage nøyaktig plassering av vannlekkasjer i rør. Våre lekkasjedetektorer bruker akustisk teknologi og kunstig intelligens samt støyanalyse for å nøyaktig lokalisere lekkasjer, uansett hvor små de måtte være. Et bredt frekvensområde, riktig filtrering, bruk av ALJ Automatic Leak Judgment (Smart lekkasjedeteksjon ved hjelp av kunstig intelligensalgoritmer), filte ROT og flere andre programvare- og maskinvarefunksjoner gjør High Sense Solutions' marklutter til effektive verktøy for å redusere innlekk og vannlekkasjer.

Våre marklytter, sammen med spesialiserte applikasjoner for vannlekkasjedeteksjon, er det beste valget for å gjennomføre prosjekter knyttet til vannlekkasje med mulighet for rapportering og overføring av informasjon til GIS- og Google Maps-programvare.

For mer info trykk på knappen under 

PERIJA Mini VPICK-UP

PERIJA Mini VPICK-UP er den perfekte marklytteren du kan ta med deg overalt, med hjelp av en app kan du lett lytte til ventiler eller bakken om man allikevel er i felt. Man får GPS koordinater på der man har lyttet.    

For mer info trykk på knappen under